Παναθηναϊκός: «Προσφέρει 240.000 στον Ζουμπίρ»

Παναθηναϊκός: «Προσφέρει 240.000 στον Ζουμπίρ»

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Προσφέρει 240.000 στον Ζουμπίρ»

bet365

Νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό ασχολείται με εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό και μετά τον Λουρενσί, γίνεται λόγος για τον Αμπντελάχ Ζουμπίρ από την Καραμπάγκ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με το azerisport.com του Αζερμπαϊτζάν, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των «πράσινων», για τους οποίους αναφέρεται στην ιστοσελίδα ότι: «προσφέρουν 240.000 ευρώ στον παίκτη».

Ο Ζουμπίρ μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας με την Καραμπάγκ, στην οποία μετακινήθηκε μετά από θητεία στη Λανς.

Έχει αγωνιστεί κυρίως στο γαλλικό ποδόσφαιρο με τις Lesquin, Grenoble και Istres, έχει περάσει από την Χιμπέρνιαν για πολύ λίγο τη σεζόν 2013-2014 και έχει έναν χρόνο στη Ρουμανία με την Πετρολούλ στο βιογραφικό του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα