«Πρόβλημα η αποζημίωση του Βράνιες για την Άντερλεχτ»

«Πρόβλημα η αποζημίωση του Βράνιες για την Άντερλεχτ»

Gazzetta team
«Πρόβλημα η αποζημίωση του Βράνιες για την Άντερλεχτ»

bet365

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο για την πιθανή λύση του συμβολαίου του Βράνιες στην Άντερλεχτ, η οποία όμως θα πρέπει να βρει λύση για την αποζημίωσή του.

Όπως έχει επισημανθεί αρκετές φορές, η ΑΕΚ κρατάει στάση αναμονής στο θέμα του Όγκνιεν Βράνιες και το... μπαλάκι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Βόσνιο στόπερ, ο οποίος όταν λήξει ο δανεισμός του θα προσπαθήσει να φτάσει σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του με την Άντερλεχτ. Άλλωστε ο Βράνιες συνεχώς εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα και στην ΑΕΚ.

Στο Βέλγιο σχεδόν καθημερινές είναι οι αναφορές πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Στην πραγματικότητα δεν αλλάζει κάτι, από τη στιγμή που στην ουσία δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση, ωστόσο είναι φανερό ότι στην Άντερλεχτ το συμβόλαιο του Βράνιες, που λαμβάνει εκεί 900.000 ευρώ τον χρόνο και έχει ισχύ ως το 2022, αποτελεί έναν «πονοκέφαλο». Κάτι που τονίζεται συνεχώς από τα βελγικά Μέσα, όπως και η αποζημίωση που θα ζητήσει ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός για να αποδεσμευθεί.

Το Voetbal 24 υπογραμμίζει πως ο Βράνιες, γνωρίζοντας πως στην Άντερλεχτ δεν υπολογίζεται, θα προσπαθήσει να μείνει ελεύθερος, παίρνοντας μια καλή αποζημίωση από τους «μοβ». Κι αυτό είναι το πρόβλημα πάνω στο οποίο η διοίκηση της Άντερλεχτ πρέπει να βρει λύση, όπως προσθέτει το δημοσίευμα, καθώς σε περίπτωση που ο βελγικός σύλλογος δεν βρει τη «χρυσή» τομή με τον Βράνιες, τότε ο τελευταίος μπορεί να απειλήσει με το να «καθίσει» ακόμα και πάνω στο συμβόλαιό του για την επόμενη διετία...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED