Πρόταση του ΟΦΗ για 20% πληρότητα στα γήπεδα

Gazzetta team
Πρόταση του ΟΦΗ για 20% πληρότητα στα γήπεδα

bet365

Ο Ηλίας Πουρσανίδης κατέθεσε την άποψη πως οι αναμετρήσεις των πλέι οφ μπορούν να γίνουν με συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων

Μεταξύ των όσων έπεσαν στο «τραπέζι» στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League, ήταν και μία πρόταση του ΟΦΗ, αναφορικά με το ενδεχόμενο να διεξαχθούν με κόσμο οι αναμετρήσεις των πλέι οφ. Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Πουρσανίδης μετέφερε την άποψη πως στο γήπεδο μπορούν να βρίσκονται φίλαθλοι που αντιστοιχούν στο 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου, ώστε να βρίσκονται σε απόσταση, κάτι που μπορεί να αποτελέσει και «μπούσουλα» για την επόμενη σεζόν. «Ας το προτείνουμε για τα πλέι οφ ώστε να μπει η βάση για τη νέα σεζόν. Σκεφτείτε την εικόνα που θα βγάλει η Ελλάδα σε όλες τις άλλες χώρες. Γήπεδα με κόσμο, έστω και με αποστάσεις, άλλα σε όλες τις θύρες των γηπέδων», τόνισε μεταξύ άλλων.

Οι κρητικοί κράτησαν σε όλη τη διαδικασία ξεκάθαρη στάση, ζήτησαν να υπάρξει επαφή με τη NOVA για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της σε περίπτωση που γίνουν τα παιχνίδια, ενώ για το ζήτημα των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών ο Πουρσανίδης σχολίασε πως «οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED