ΑΕΚ: Ο Βράνιες θέλει να μπει στην Αγιά Σοφιά και το δείχνει! (pic)

ΑΕΚ: Ο Βράνιες θέλει να μπει στην Αγιά Σοφιά και το δείχνει! (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Βράνιες θέλει να μπει στην Αγιά Σοφιά και το δείχνει! (pic)

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ για να μπει μαζί της στην Αγιά Σοφιά και δεν σταματάει να κρύβει την επιθυμία του.
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Ο Βόσνιος στόπερ σε δηλώσεις του τόσο στο Βέλγιο όσο και στη Βοσνία έχει εκφράσει καθαρά την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ, όπου ο δανεισμός του από την Άντερλεχτ (χωρίς οψιόν αγοράς) ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ κρατάει στάση αναμονής στο συγκεκριμένο ζήτημα και το... μπαλάκι βρίσκεται στον ίδιο τον Βράνιες και στις επαφές που θα έχει με τον βελγικό σύλλογο όταν επιστρέψει στις Βρυξέλλες ακόμα και για λύση του συμβολαίου του, όπως έχει επισημανθεί αρκετές φορές.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δείχνει με κάθε τρόπο την επιθυμία του να συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους, έχοντας ως όνειρο να μπει στην Αγιά Σοφιά σε ένα χρόνο και κάτι, όταν το γήπεδο της ΑΕΚ θα έχει ολοκληρωθεί.

Ο Βράνιες ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο να ετοιμάζεται να βγει μέσα από το τούνελ στον αγωνιστικό χώρο της κατάμεστης Αγιάς Σοφιάς, δείχνοντας για άλλη μια φορά τη μεγάλη του ελπίδα ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο, λίγο αργότερα, άγνωστο γιατί, την κατέβασε...

...

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα