Χαριστέας: «Δικαιούμαστε μια σωστή λύση, είμαι έτοιμος σε κάθε περίπτωση»

Χαριστέας: «Δικαιούμαστε μια σωστή λύση, είμαι έτοιμος σε κάθε περίπτωση»

Gazzetta team
Χαριστέας: «Δικαιούμαστε μια σωστή λύση, είμαι έτοιμος σε κάθε περίπτωση»

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας τοποθετήθηκε επί της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην ΠΑΕ Άρης, αναφέρθηκε επίσης στα αγωνιστικά πλάνα που καταστρώνει για να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης υποστήριξε ότι είναι άδικο για τη νέα εταιρία να πληρώσει τα χρέη της παλιάς, από τη στιγμή μάλιστα που ο σύλλογος υπέστη όλες τις συνέπειες που επέφερε η αλλαγή καθεστώτος. Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο της Κυβέρνησης βάσει του τρόπου με τον οποίον λειτούργησε η τελευταία σε διάφορες ποδοσφαιρικές υποθέσεις και στην υποχρέωσή της να προστατεύσει μια εταιρία η οποία λειτούργησε βάσει της ελληνικής νομοθεσίας. Στάθηκε ακόμη και στον τρόπο διαχείρισης του προβλήματος από τη δική του πλευρά αλλά και στα διαφορετικά πλάνα που έχει καταστρώσει ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED