Χαριστέας: «Δικαιούμαστε μια σωστή λύση, είμαι έτοιμος σε κάθε περίπτωση»

Χαριστέας: «Δικαιούμαστε μια σωστή λύση, είμαι έτοιμος σε κάθε περίπτωση»

Gazzetta team
Χαριστέας: «Δικαιούμαστε μια σωστή λύση, είμαι έτοιμος σε κάθε περίπτωση»

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας τοποθετήθηκε επί της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην ΠΑΕ Άρης, αναφέρθηκε επίσης στα αγωνιστικά πλάνα που καταστρώνει για να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης υποστήριξε ότι είναι άδικο για τη νέα εταιρία να πληρώσει τα χρέη της παλιάς, από τη στιγμή μάλιστα που ο σύλλογος υπέστη όλες τις συνέπειες που επέφερε η αλλαγή καθεστώτος. Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο της Κυβέρνησης βάσει του τρόπου με τον οποίον λειτούργησε η τελευταία σε διάφορες ποδοσφαιρικές υποθέσεις και στην υποχρέωσή της να προστατεύσει μια εταιρία η οποία λειτούργησε βάσει της ελληνικής νομοθεσίας. Στάθηκε ακόμη και στον τρόπο διαχείρισης του προβλήματος από τη δική του πλευρά αλλά και στα διαφορετικά πλάνα που έχει καταστρώσει ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα