ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο περιμένει για να επιστρέψει στην Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο περιμένει για να επιστρέψει στην Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο περιμένει για να επιστρέψει στην Ελλάδα

bet365

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ πέρασε το διάστημα της καραντίνας στην πατρίδα του και πλέον περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει από τη Σεβίλλη στη Θεσσαλονίκη.
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναζητούν τρόπο για να ταξιδέψει με πλήρη ασφάλεια ο Χοσέ Κρέσπο και η οικογένεια του από την Σεβίλλη προς τη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται πολλές προσπάθειες προκειμένου ο Ισπανός στόπερ να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην Ελλάδα, με τον ίδιο να περιμένει το «ΟΚ» για να πάρει το δρόμο προς τη Θεσσαλονίκη.

Ο 33χρονος αμυντικός πέρασε όλο το διάστημα της καραντίνας στην πατρίδα του, εκεί παρά τα μέτρα και τις απαγορεύσεις κατάφερε και σχεδόν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα μπει σε καραντίνα 14 ημερών και στη συνέχεια θα βρεθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα