Επιστολή του Αρη στον Γεραπετρίτη και αίτημα άμεσης συνάντησης μαζί του

Επιστολή του Αρη στον Γεραπετρίτη και αίτημα άμεσης συνάντησης μαζί του

Gazzetta team
Επιστολή του Αρη στον Γεραπετρίτη και αίτημα άμεσης συνάντησης μαζί του

bet365

Με επιστολή τους προς τον Υπουργείο Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ΠΑΕ και ΑΣ Άρης ζήτησαν άμεση συνάντηση μαζί του.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην κοινή επιστολή τους στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, οι φορείς του Άρη σημειώνουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο οργανισμός έπειτα από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, εξηγούν παράλληλα ότι η νέα εταιρία δημιουργήθηκε επί του πλαισίου που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία και σημειώνουν επίσης ότι επί του ζητήματος έκδοσης δελτίου στον αθλητή Φιορίν Ντουρμισάι, ότι αυτό έγινε κατόπιν απόφασης της προϊσταμένης αρχής του ποδοσφαίρου, δηλαδή της ΕΠΟ. Στην επιστολή τους, ΠΑΕ και ΑΣ Άρης ζητούν από τον Υπουργό Επικρατείας άμεση συνάντηση μαζί του και ουσιαστικά καλούν την Κυβέρνηση να ασχοληθεί με το ζήτημα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED