ΑΕΚ: Χαμός με τη φανέλα του ειδικού σκοπού, οδεύει προς εξάντληση

ΑΕΚ: Χαμός με τη φανέλα του ειδικού σκοπού, οδεύει προς εξάντληση

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Χαμός με τη φανέλα του ειδικού σκοπού, οδεύει προς εξάντληση

bet365

Εντονο ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει από την πλευρά του κόσμου της ΑΕΚ για τη δράση της ομάδας με τις φανέλες ειδικού σκοπού, όπου τα κέρδη θα διατεθούν για αγορά υγιειονομικού υλικού.

Η ΑΕΚ μέσα στο διάστημα της κρίσης του COVID-19 είχε πάρει την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε πώληση συλλεκτικών εμφανίσεων με τα έσοδα να πηγαίνουν για την αγορά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο κόσμος του Δικεφάλου «αγκάλιασε» τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ οδεύει προς εξάντληση και η τρίτη παρτίδα παραγγελιών.

«Στην μπουτίκ, που λειτουργεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχουν οι τελευταίες φανέλες ειδικού σκοπού με το νούμερο 21 και την ονομασία #WeFightCovid σε συνεργασία με την @capellisport , την @omadaprosphoras και την υποστήριξη του @supporterofeachother, τη διεθνή καμπάνια του @efdnfoundation! Οι τελευταίες φανέλες, τα κέρδη από την πώληση των οποίων θα διατεθούν για αγορά υγιειονομικού υλικού, πωλούνται και από το επίσημο e-shop στο aekfc.gr».

Στην μπουτίκ, που λειτουργεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχουν οι τελευταίες φανέλες ειδικού σκοπού με το νούμερο 21 και την ονομασία #WeFightCovid σε συνεργασία με την @capellisport , την @omadaprosphoras και την υποστήριξη του @supporterofeachother , τη διεθνή καμπάνια του @efdnfoundation! Οι τελευταίες φανέλες, τα κέρδη από την πώληση των οποίων θα διατεθούν για αγορά υγιειονομικού υλικού, πωλούνται και από το επίσημο e-shop στο aekfc.gr #aekfc #wefightcovid #staysafe #μένουμε_ασφαλείς #EFDN #SupporterofEachOther

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα