ΑΕΚ: Σκέψεις για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ειδικού σκοπού

ΑΕΚ: Σκέψεις για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ειδικού σκοπού

Gazzetta team
ΑΕΚ: Σκέψεις για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ειδικού σκοπού

bet365

Στην ΑΕΚ εφόσον ξεκινήσει πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα γίνονται σκέψεις να παίξει η Ένωση με τη φανέλα ειδικού σκοπού στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η ΑΕΚ μέσα στο διάστημα της κρίσης του COVID 19 είχε πάρει την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε πώληση συλλεκτικών εμφανίσεων με τα έσοδα να πηγαίνουν για την αγορά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η πώληση των εμφανίσεων αυτών συνεχίζεται, τη στιγμή που εντός της ΑΕΚ υπάρχουν συζητήσεις για το κατά πόσο είναι εφικτό η Ένωση να αγωνιστεί με τις συγκεκριμένες φανέλες σε περίπτωση που αρχίσει ξανά η αγωνιστική δράση.

Είναι κάτι που υπάρχει ως σκέψη και στον ΟΠΑΠ, ο οποίος έχει στηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια προκειμένου η επανέναρξη της σεζόν, εφόσον γίνει, να συνδυαστεί και με ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα από την πλευρά της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα