ΑΕΚ: Σκέψεις για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ειδικού σκοπού

ΑΕΚ: Σκέψεις για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ειδικού σκοπού

Gazzetta team
ΑΕΚ: Σκέψεις για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ειδικού σκοπού

bet365

Στην ΑΕΚ εφόσον ξεκινήσει πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα γίνονται σκέψεις να παίξει η Ένωση με τη φανέλα ειδικού σκοπού στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η ΑΕΚ μέσα στο διάστημα της κρίσης του COVID 19 είχε πάρει την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε πώληση συλλεκτικών εμφανίσεων με τα έσοδα να πηγαίνουν για την αγορά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η πώληση των εμφανίσεων αυτών συνεχίζεται, τη στιγμή που εντός της ΑΕΚ υπάρχουν συζητήσεις για το κατά πόσο είναι εφικτό η Ένωση να αγωνιστεί με τις συγκεκριμένες φανέλες σε περίπτωση που αρχίσει ξανά η αγωνιστική δράση.

Είναι κάτι που υπάρχει ως σκέψη και στον ΟΠΑΠ, ο οποίος έχει στηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια προκειμένου η επανέναρξη της σεζόν, εφόσον γίνει, να συνδυαστεί και με ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα από την πλευρά της ΑΕΚ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED