Αγγλικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό Ντικό» (vids)

Αγγλικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό Ντικό» (vids)

Gazzetta team
Αγγλικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό Ντικό» (vids)

bet365

Αγγλικά ΜΜΕ εμφανίζουν τον επιθετικό Νουά Ντικό, που ανήκει στην Χαλ, ως μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για το προσεχές καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά το αγγλικό portal Hulldailymail.co.uk, έφερε το θέμα στην επιφάνεια, αναφέροντας πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 27χρονο επιθετικό. Ο Νουά Ντικό φέτος είχε σεζόν με 26 ματς, 5 γκολ και 3 ασίστ και έχει & γαλλικό διαβατήριο. Είχε δοθεί δανεικός στην Φίτεσε και το συμβόλαιό του με την Χαλ εκπνέει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νουά Ντικό ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες στις οποίες έχει προταθεί. Ο Ντικό με δεδομένο μάλιστα ότι θέλει να βρει άμεσα ομάδα φέρεται διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του. Πρόκειται για στράικερ που αποκτήθηκε από τη Γουλβς έναντι 3.5 εκατομμυρίων λιρών πριν από τρία χρόνια. Εκτός από φορ πάντως παίζει και ως 2ος κυνηγός και ως ακραίος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα