Σύσκεψη Καρυπίδη – νομικών και χάραξη πολιτικής ενόψει της προσφυγής στο CAS

Σύσκεψη Καρυπίδη – νομικών και χάραξη πολιτικής ενόψει της προσφυγής στο CAS

Σύσκεψη Καρυπίδη – νομικών και χάραξη πολιτικής ενόψει της προσφυγής στο CAS

bet365

Πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/5) μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης και μεταξύ άλλων σημειώθηκε η αισιοδοξία για την αίσια έκβαση της υπόθεσης και μια πρώτη εκτίμηση βάσει της οποίας οι «κίτρινοι» μπορούν να ανανεώσουν συμβόλαια αλλά και να παραχωρήσουν παίκτες.

Για την έκδοση οριστικών συμπερασμάτων αλλά και επίσημης τοποθέτησης από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης απαιτείται να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA όπου εκεί θα σχηματίσουν πλήρη εικόνα για τον λόγο της τιμωρίας. Στη διάρκεια της σύσκεψης, έγινε μια πρώτη συζήτηση για την πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ επί της προσφυγής που θα καταθέσει στο CAS. Επικρατεί η αισιοδοξία για την ανατροπή της υπόθεσης στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, αλλά ακόμη και στην περίπτωση μη δικαίωσης, σημειώθηκε από τον κ. Καρυπίδη ότι θα μπει σε διαδικασία διακανονισμών παρότι – όπως σημείωσε – είναι άδικο αυτό που συμβαίνει γιατί πρόκειται για οφειλές της παλιάς εταιρίας και δεν έχουν καμία σχέση με τη δική του διαχείριση.

Αυτό που επίσης προέχει είναι να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι ούτως ώστε να ξέρουν οι επιτελείς της ΠΑΕ πώς μπορούν να κινηθούν για τη στελέχωση της ομάδας. Αυτό που σημειώνεται είναι ότι η ομάδα μπορεί να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων πριν τη λήξη των παρόντων (30/6). Οι «κίτρινοι» έχουν την αίσθηση επίσης ότι μπορούν να προχωρήσουν και στην παραχώρηση παίκτη, αλλά για να το σημειώσουν με απόλυτη βεβαιότητα, θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED