Φερέιρα: «Παράδειγμα και σε αυτή τη μάχη» (pic)

Φερέιρα: «Παράδειγμα και σε αυτή τη μάχη» (pic)

Φερέιρα: «Παράδειγμα και σε αυτή τη μάχη» (pic)

bet365

Το μήνυμα που έστειλε ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ για τη μάχη κατά του κορονοϊού, λίγες μέρες μετά την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη μάχη κατά της πανδημίας και την ξεχωριστή αναφορά στην προσπάθεια των ανθρώπων του ποδοσφαίρου να προσαρμοστούν στη νέα εποχή.

Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε μια φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει την προστατευτική μάσκα σ’ ένα στιγμιότυπο από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

«Όπως γνωρίζετε, έχουμε επιστρέψει στη δουλειά, έχοντας πάρει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που πρέπει ο καθένας να πάρει. Θέλουμε να γίνουμε το παράδειγμα και σε αυτή τη μάχη, οπότε δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε τώρα. Ας συνεχίσουμε με δύναμη και ελπίδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα