Παναιτωλικός: Ξεκίνησε προπονήσεις (pics)

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Ξεκίνησε προπονήσεις (pics)

bet365

Οι «κυανοκίτρινοι» επέστρεψαν ανά γκρουπ στο γήπεδο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας

Στο γήπεδο ανά γκρουπ επέστρεψε σήμερα (7/5) ο Παναιτωλικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον κορονοϊό που υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν αρνητικά και οι «κυανοκίτρινοι» ξεκίνησαν τις ατομικές προπονήσεις, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ
Αρνητικά ήταν στο σύνολό τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προπόνηση σε γκρουπ τριών έως επτά ατόμων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Με έλεγχο και θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο EMILEON, με τήρηση των αποστάσεων κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, με μάσκες – γάντια για όσους και όπου προβλέπεται.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές εξετάσεις.


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED