Νέα τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ και αρχηγών SL

bet365

Για αύριο Παρασκευή (8/5) προγραμματίστηκε εκ νέου επαφή του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών με τους «κάπτεν» των ομάδων της πρώτης κατηγορίας

Για αύριο Παρασκευή (8/5) και ώρα 21:00 έχει προγραμματιστεί νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της SL, σε συνέχεια εκείνης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (4/5). Τις τελευταίες ημέρες οι κάπτεν των ομάδων ενημέρωσαν τους συμπαίκτες τους για την πρόταση της λίγκα σε ενδεχόμενες μειώσεις των συμβολαίων τους, ύψους 25% εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα (αντιστοιχεί σε περίπου 83% των χρημάτων που έχουν να λάβουν από τα μέσα Μαρτίου και μετά) και 33% εάν διακοπεί οριστικά. Ετσι μετά τις διαβουλεύσεις που γίνονται, ίσως υπάρξει εικόνα για την επόμενη ημέρα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED