Αποφασίζει για τους Έλληνες που τον ενδιαφέρουν

Αποφασίζει για τους Έλληνες που τον ενδιαφέρουν

Αποφασίζει για τους Έλληνες που τον ενδιαφέρουν

bet365

Η απόφαση ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου είναι ειλημμένη, στον Άρη έχουν ξεκάθαρα δεδομένα για όλες τις περιπτώσεις Ελλήνων που τον απασχολούν, όπως επίσης και παικτών οι οποίοι φέτος αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα και ενδιαφέρουν.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μέχρι στιγμής, οι Θεσσαλονικείς περιορίζονται στο στάδιο των φιλολογικών συζητήσεων και της περιγραφής του οικονομικού πλαισίου επί του οποίου μπορούν κινηθούν. Επίσημες προτάσεις δεν κατατέθηκαν, προέχει να γίνουν άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα η συνάντηση των Άγγελου Χαριστέα, Μίκαελ Ένινγκ με τον Θόδωρο Καρυπίδη ούτως ώστε να διευκρινιστεί το ύψος του οικονομικού προϋπολογισμού, αφού φυσικά γίνει μια πρώτη εκτίμηση της οικονομικής κατάστασης. Πρωτίστως, πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχιστεί το Πρωτάθλημα, υπό ποιες συνθήκες και παράλληλα να ληφθούν υπόψη τα δεδομένα διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος. Προέχει επίσης να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA καθώς όσο διατηρείται, τα χέρια των «κίτρινων» είναι δεδομένα.

Ωστόσο, δεν βρίσκονται στην ίδια γραμμή οι περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που ενδιαφέρουν ή αυτών που επίσης απασχολούν και αγωνίστηκαν πέρυσι στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένα βήμα παραπάνω δεδομένου του ότι έγιναν επαφές με τον 30χρονο στόπερ. Σε λίγες εβδομάδες λήγει το συμβόλαιο του τελευταίου με τη Στουρμ Γκρατς, η αυστριακή ομάδα ήδη έκανε κίνηση με σκοπό να τον κρατήσει, αλλά στο μυαλό του ποδοσφαιριστή βρίσκεται και η προοπτική του επαναπατρισμού. Ο Αυλωνίτης γνωρίζει το οικονομικό πλαίσιο του Άρη, όπως επίσης και τον αγωνιστικό ρόλο του σε περίπτωση που αποφασίσει να υπογράψει στην ομάδα.

Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών για τους οποίους ο Άρης μπήκε σε διαδικασία έρευνα αγοράς αλλά δεν προχώρησε σε βήμα παραπάνω. Για παράδειγμα, οι «κίτρινοι» είχαν ρωτήσει για την υπόθεση του Κώστα Αποστολάκη πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στο πρόσωπο του 20χρονου δεξιού οπισθοφύλακα ο Άγγελος Χαριστέα βλέπει έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική αλλά πέραν των 2-3 ερωτήσεων που έκανε σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του αθλητή, δεν έγινε τίποτε περισσότερο. Ίσως γιατί η ενημέρωση που έχουν οι Θεσσαλονικείς για τον παίκτη αναφέρει ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ.

Η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου είναι ιδιαίτερη για δύο λόγους. Καταρχήν, ο έμπειρος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για μια υπόθεση η οποία δεν βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Άρη ή του ποδοσφαιριστή. Κατ’ επέκταση δεν γνωρίζει αν θα είναι διαθέσιμος στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Δεύτερον, Χαριστέας και Βέλλιος δεσμεύονται με χρόνια φιλία, προφανώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μυαλό του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ καθώς τον εκτιμάει τόσο για την ικανότητά του όσο και για τον χαρακτήρα του, αλλά δεν έχουν μπει σε συζήτηση ούτως ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στον Άρη. Κοινώς, ο Άγγελος Χαριστέας δεν θα προτείνει το παραμικρό, όσο ο Απόστολος Βέλλιος ανήκει στον Ατρόμητο και από τη στιγμή που δεν έχει στα χέρια του ξεκάθαρα οικονομικά δεδομένα.

Καμία απόφαση για τους τερματοφύλακες

Μένοντας στους παίκτες που ενδιαφέρουν από την ελληνική αγορά, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ανατροπή δεδομένων επί της υπόθεσης του Κάρλος Άμπαντ. Ο Άρης είχε ρωτήσει για τις προθέσεις του Ισπανού τερματοφύλακα (ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Ξάνθη) και ενημερώθηκε ότι πρόθεση του τελευταίου είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Τενερίφη με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Άρης έθεσε δύο βασικές προϋποθέσεις για να μπει σε διαδικασία συζήτησης. Είτε να τον αποκτήσει από την Τενερίφη υπό τη μορφή δανεισμού αλλά με χαμηλό ποσό αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2021, είτε να αποκτήσει ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του παίκτη.

Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι θα ήταν τουλάχιστον αφελές από την πλευρά τους να ανεβάσουν την αγωνιστική και χρηματιστηριακή αξία ενός παίκτη δίχως να έχουν οι ίδιοι το παραμικρό όφελος. Οι απαιτήσεις του Άρη αρχικά «πάγωσαν» την υπόθεση, αλλά αυτός ο φάκελος άνοιξε εκ νέου στις αρχές της εβδομάδας με πρωτοβουλία του ίδιου του παίκτη, πράγμα που σημαίνει ότι θα εξεταστούν οι προϋποθέσεις που έθεσε ο Άρης και μένει να φανεί αν ο τελευταίος θα κάνει το αποφασιστικό βήμα.

Γενικώς στον Άρη δεν έχουν αποφασίσει ακόμη επί του ζητήματος των τερματοφυλάκων και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν κάνει ουσιαστική συζήτηση με τον Χουλιάν Κουέστα. Η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του Ισπανού τερματοφύλακα δεν έχει απορριφθεί, είναι προφανές όμως ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν επίσης ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση ούτως για τον Φαμπιάν Έμαν. Στην περίπτωση του Αυστριακού τερματοφύλακα δύο πράγματα θα συμβούν εντός των επόμενων εβδομάδων. Είτε θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου καθώς το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2021 είτε θα κινηθεί η διαδικασία πώλησής του σε αυστριακές ομάδες οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Τούτο σημαίνει ότι οι επιτελείς του Άρη θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα επενδύσουν στον νεαρό τερματοφύλακα ή όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα