Παναθηναϊκός: Με το χαμόγελο στα χείλη (vid)

Παναθηναϊκός: Με το χαμόγελο στα χείλη (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με το χαμόγελο στα χείλη (vid)

bet365

Εξαιρετικό το κλίμα στο Κορωπί με τους ποδοσφαιριστές να έρχονται και πάλι σε επαφή με το άθλημα! Στο τέλος της εβδομάδας τα εργομετρικά, κάθε μία εβδομάδα τα τεστ για τον Κορονοϊό.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο Κορωπί και ανά γκρουπ έπιασαν και πάλι δουλειά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αν και όταν κριθεί ασφαλές να συμβεί αυτό. Όπως ήταν λογικό, άπαντες ήταν σε εξαιρετρική ψυχολογική κατάσταση, καθώς μετά από τόσο καιρό επέστρεψαν και πάλι στο... φυσικό τους περιβάλλον!

Ο Γιώργος Δώνης φρόντισε να έχει ένα πρόγραμμα με αρκετές επαφές της μπάλας και τεχνική, ώστε οι παίκτες να απολαύσουν το come back και να ξεφύγουν από την ρουτίνα του τρεξίματος. Φυσικά το επόμενο διάστημα θα δουλευτεί και η φυσική κατάσταση, αφού πρώτα βγουν τα αποτελέσματα από τα εργομετρικά, όπου θα πραγματοποιηθούν προς το τέλος της εβδομάδας.

Ανάλογα με την εικόνα της ομάδας και το πόσο καλά δούλεψαν οι παίκτες ατομικά όλο αυτό το διάστημα, θα βγει και το πρόγραμμα για την συνέχεια. Όσον αφορά τα τεστ για τον Κορονοϊό, αυτα θα γίνονται κάθε εβδομάδα. Δηλαδή το επόμενο είναι την Δευτέρα και θα αφορά όλους τους εργαζομένους στο προπονητικό κέντρο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED