Μαρτίνς: «Χαρούμενοι που γυρίζουμε, ελπίζουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα»

Μαρτίνς: «Χαρούμενοι που γυρίζουμε, ελπίζουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Χαρούμενοι που γυρίζουμε, ελπίζουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή στις προπονήσεις μετά την καραντίνα, εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής με μήνυμά του στα social ανέφερε σχετικά με την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις μετά το τέλος της καραντίνας: «Ένα βήμα πιο κοντά! Είμαστε χαρούμενοι που γυρίζουμε ασφαλείς πίσω στη δουλειά και ελπίζουμε με τις απαραίτητες ιατρικές προφυλάξεις, να μπορέσουμε να τελειώσουμε σύντομα το πρωτάθλημα. Να προσέχετε όλοι και να μείνετε ασφαλείς».

One step closer! We're pleased to come back to work safely and hope that with the necessary health precautions we can finish the championship soon. Take care and stay safe everyone. Ένα βήμα πιο κοντά! Είμαστε χαρούμενοι που γυρίζουμε ασφαλείς πίσω στη δουλειά και ελπίζουμε με τις απαραίτητες ιατρικές προφυλάξεις, να μπορέσουμε να τελειώσουμε σύντομα το πρωτάθλημα. Να προσέχετε όλοι και να μείνετε ασφαλείς. #olympiacosfc #wekeepondreaming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα