Αραούχο: «Πριν δύο χρόνια ήσουν δική μας» (pic)

Αραούχο: «Πριν δύο χρόνια ήσουν δική μας» (pic)

Gazzetta team
Αραούχο: «Πριν δύο χρόνια ήσουν δική μας» (pic)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν μπορεί φυσικά να ξεχάσει τις στιγμές που έζησε πριν από ακριβώς δύο χρόνια όταν πανηγύρισε μαζί με τους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους την κούπα του πρωταθλήματος.

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η ΑΕΚ πανηγύριζε μαζί με τους φίλους της στη Νέα Φιλαδέλφεια την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν μπορεί να ξεχάσει φυσικά τα όσα έζησε εκείνη τη μέρα. Αρχικά με το δικό του γκολ στο 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, όπου ακολούθησε η απονομή και έπειτα με τους πανηγυρισμούς με το ανοικτό πούλμαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ ανέβασε μια φωτογραφία του με την κούπα του πρωταθλήματος γράφοντας: «Πριν δύο χρόνια ήσουν δική μας».

hace dos años eras nuestra @aekfc_official

A post shared by Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα