Δούκας: «Τελικά ποιος δεν ήθελε να πάμε στο CAS;» (pic)

Δούκας: «Τελικά ποιος δεν ήθελε να πάμε στο CAS;» (pic)

Gazzetta team
Δούκας: «Τελικά ποιος δεν ήθελε να πάμε στο CAS;» (pic)

bet365

Η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την προσφυγή των νταμπλούχων Ελλάδας στο CAS για την γνωστή υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

Με ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Λευτέρης Δούκας απαντάει σ’ όλους όσοι αμφισβήτησαν το γεγονός της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.

Πιο αναλυτικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

«Αν και όσοι επηρεάζονται από επικοινωνιακές πρακτικές του τύπου «τσιρίζω επειδή δεν έχω κάτι να πω και για να σκεπάσω τους άλλους», ανήκουν και στη δική μας οικογένεια και κατανάλωσαν το παραμύθι, τελικά να που προσφύγαμε στο CAS.
Το ποιοι δεν ήθελαν, έγινε πλέον απολύτως ξεκάθαρο.

Αυτοί που φοβούνται την κανονική δίκη, αυτοί που κρύβονταν πίσω από τα φουστάνια της Μαρούπα, αυτοί που πόνταραν στη νοσηρότητα του εγχώριου περιβάλλοντος, που δημιουργούν οι διαχρονικές τακτικές παρακράτους.
Έστω και ως ιδέα.

Το μόνο που μένει για την ώρα, είναι πως βρέθηκε ο νικητής του βραβείου «Χρυσός Κάλχας 2020»...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα