Μώραλης: «Απαράδεκτη ενέργεια, δεν σέβονται τους νεκρούς»!

Μώραλης: «Απαράδεκτη ενέργεια, δεν σέβονται τους νεκρούς»!

Μώραλης: «Απαράδεκτη ενέργεια, δεν σέβονται τους νεκρούς»!

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δεν θα μπορούσε να αφήσει χωρίς σχολιασμό τη βεβήλωση του μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7. Τι ανέφερε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη στα social media:

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη και την αγανάκτησή μου για τη βεβήλωση του μνημείου του Δήμου Πειραιά για τα θύματα της Θύρας 7.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια σε έναν χώρο τιμής και μνήμης για ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και σε οποιοδήποτε μνημείο κι αν γινόταν.

Η πράξη αυτή δείχνει ασέβεια απέναντι στους νεκρούς και τις οικογένειές τους. Αυτοί που το έκαναν δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό, καμία θέση στα γήπεδα μας και αποτελούν ντροπή για το σύνολο του φίλαθλου κόσμου.

Ελπίζω ότι οι δράστες θα βρεθούν σύντομα και θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα