Ντουάρτε: «Στο Αγρίνιο ζουν πολύ για τον Παναιτωλικό»

Ντουάρτε: «Στο Αγρίνιο ζουν πολύ για τον Παναιτωλικό»

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «κυανοκίτρινων» μίλησε στην Πορτογαλία για το πώς βιώνει την πανδημία του κορονοϊού

Για το πώς βιώνει την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε ο Φρεντερίκο Ντουάρτε σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας, όπου ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού αναφέρθηκε και στα ποδοσφαιρικά του όνειρα. «Θα κάνουμε τα τεστ και περιμένουμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις, που είχαν διακοπεί από τον Μάρτιο. Όταν ήμουν στην Πορτογαλία ήταν διαφορετικά, καθώς ήμουν με την οικογένειά μου. Εβγαινα για τρέξιμο, έκανα ασκήσεις και άλλα. Εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα) είναι διαφορετικά γιατί μένω μόνος μου. Μιλάμε όμως συχνά. Μου κοστίζει κάπως που είμαι μακριά τους. Κατά καιρούς έρχονται να με επισκεφθούν, αλλά είναι διαφορετικά να είσαι μόνος», σχολίασε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σε σχέση με την πατρίδα του. «Τα νούμερα των θανάτων και των κρουσμάτων είναι λιγότερα από ότι στην Πορτογαλία, αλλά πάρθηκαν παρόμοια μέτρα. Ολοι είναι στα σπίτια τους και όσοι κυκλοφορούν φοράνε μάσκες και γάντια. Εδώ στην πόλη του Αγρινίου, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα, οι άνθρωποι είναι λίγο πιο χαλαροί, αλλά πάντα έμενα στο σπίτι. Η πόλη είναι μικρή και ζει πολύ την ομάδα. Τώρα επιστρέφουμε στη δουλειά, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Η καθημερινότητά μου είναι η ίδια, όπως και στην Πορτογαλία, όμως ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί να μένουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τις προπονήσεις. Τώρα βλέπω πολλές σειρές, ενώ μαθαίνω και γαλλικά. Θέλω να μάθω ξένες γλώσσες. Τα ελληνικά είναι δύσκολα, αλλά έχω μάθει κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να κάνω.. βαριά συνομιλία (σ.σ. γέλια), αλλά συνεννοούμαι σε καφέ ή εστιατόρια. Κάνω πολύ παρέα με τον Ντάλσιο και τον Μιμίτο».

Μετά ανέφερε πως «θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Πορτογαλία. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη της κατηγορία και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Όμως ευχαριστιέμαι που βρίσκομαι εδώ και παίρνω τις ευκαιρίες». Για την πανδημία του κορονοϊού σχολίασε ότι «καταλάβαμε πως μόνοι μας δεν μπορούμε να πετύχουμε πολλά, μόνο ενωμένοι. Εάν βοηθάμε ο ένας τον άλλον, μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Υπήρξαν και θετικά στοιχεία». Οσο για το μέλλον του πρωταθλήματος, εάν δεν γίνει, σχολίασε πως «είναι μία πολύπλοκη απόφαση. Δύσκολα θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα