Μεταγραφική σύσκεψη στον Άρη και επιστροφή στις προπονήσεις

Μεταγραφική σύσκεψη στον Άρη και επιστροφή στις προπονήσεις

Gazzetta team
Μεταγραφική σύσκεψη στον Άρη και επιστροφή στις προπονήσεις

bet365

Πολύωρη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/5) μεταξύ του Άγγελου Χαριστέα, Μίκαελ Ένινγκ και Τόλη Τερζή όπου συζητήθηκαν μεταγραφικά ζητήματα.

Αυτή η συνάντηση προστέθηκε στις αντίστοιχες της περασμένης εβδομάδας με σκοπό τον καταρτισμό της μεταγραφικής λίστας της ομάδας πριν την τελική σύσκεψη με τον Θόδωρο Καρυπίδη, εντός της εβδομάδας. Εκεί προβλέπεται να οριοθετηθεί το ύψος του αγωνιστικού προϋπολογισμού για την ερχόμενη σεζόν και παράλληλα να ξεκαθαρίζουν ζητήματα τα οποία αφορούν και την παραμονή συγκεκριμένων παικτών στην ομάδα.

Στη συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με το τεχνικό επιτελείου συμμετείχε και ο γυμναστής της ομάδας, Λάζαρος Βαρδάκης, όπου συζητήθηκε το πλάνο εκγύμνασης των αθλητών. Εξάλλου, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις καθώς σημείωσε ότι… «Μετά από σχεδόν δύο μήνες τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου είναι έτοιμα για να υποδεχτούν από αύριο το πρωί και πάλι τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι θα προπονούνται ατομικά με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο για την ασφαλέστερη επιστροφή στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας για το προσεχές διάστημα, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι.

Παράλληλα από αύριο, Τρίτη, θα γίνονται εργομετρικές και σωματομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα