Παναθηναϊκός: Έκαναν όλοι τεστ για κορονοϊό στο Κορωπί (pics)

Παναθηναϊκός: Έκαναν όλοι τεστ για κορονοϊό στο Κορωπί (pics)

Παναθηναϊκός: Έκαναν όλοι τεστ για κορονοϊό στο Κορωπί (pics)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, το επιτελείο και οι υπάλληλοι του κλαμπ επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό βάζοντας πάνω απ' όλα την υγεία.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έπειτα από την άδεια που δόθηκε για γκρουπ προπονήσεων στις ομάδες με αποστάσεις και απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη κατά του Covid-19, στον Παναθηναϊκό επέστρεψαν στο «Γ.Καλαφάτης» τη Δευτέρα.

Φυσικά, όσοι ξένοι είχαν επιστρέψει στις πατρίδες τους έχουν μπει σε καραντίνα 14 ημερών μέχρι να ξαναβρεθούν με τους συμπαίκτες τους.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήταν παρών στο προπονητικό κέντρο και οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν στο τεστ, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η «πράσινη» ΠΑΕ...

Ο Παναθηναϊκός και το «Γ. Καλαφάτης» στην εποχή του Κορονοϊού. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, υπάλληλοι...

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα