Βαλμπουενά: «Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός»

Βαλμπουενά: «Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Βαλμπουενά: «Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός εκθείασε τους «ερυθρόλευκους» και σχολίασε πως του θυμίζουν τη Μαρσέιγ

Για το πώς βιώνει την κατάσταση με τον κορονοϊο, τον ίδιο και φυσικά τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά στη leparisien.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για μέτρα λόγω του κορωνοϊού: «Η κυβέρνηση ήταν πολύ υπεύθυνη. Έκλεισαν γρήγορα τα σχολεία, γίνονταν τεστ στο αεροδρόμιο. Ο κόσμος, που ταλαιπωρήθηκε τη δεκαετία με τη κρίση, λειτούργησε με ωριμότητα, πειθαρχία και σοβαρότητα. Η μάχη απέναντι στον κορονοϊό δεν έχει τελειώσει, αλλά με την υπευθυνότητα που υπάρχει, μπορούμε σιγά σιγά να βγούμε από το τούνελ».

Για το πρωτάθλημα: «Ήμαστε 14 πόντους μπροστά. Αν το πρωτάθλημα διακοπεί, λογικά εμείς θα πάρουμε τον τίτλο. Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν θα γίνουν τα Play off. Σε κάθε περίπτωση, 10 στις 14 ομάδες αυτή την επιθυμία έχουν».

Για το τι θα αλλάξει στο ποδόσφαιρο μετά την πανδημία: «Τα πράγματα θα αλλάξουν. θα καταλάβουν τώρα το κλαμπ ότι οι μεταγραφές δεν μπορούν να φτάσουν τόσο ψηλά; Αρχικά νομίζω ότι θα το καταλάβουν, αργότερα δεν είναι τόσο βέβαιο».

Για την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους»: «Μετά από δύο χρόνια στη Φενέρμπαχτσε, ζούσα και ανέπνεα για μια αλλαγή. Ήρθα στον Ολυμπιακό που με ήθελε. Έκανα τη σωστή επιλογή. Εδώ είναι λίγο σαν τη Μαρσέιγ. Λόγω της ομάδας, λόγω αυτού που αντιπροσωπεύει, λόγω του παθιασμένου κόσμου, του πολιτισμού και της μεσογειακής αντίληψης».

Για το ότι παίζει σε υψηλό επίπεδο στα 35: «Για έναν παίκτη όπως εγώ, που καθυστέρησα να μπω στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, είναι απίθανο ότι μετράω πάνω από 100 παιχνίδια στο Champions League, τίτλους και συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας. Έχω επίσης την ανάγκη να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα