ΠΑΟΚ: Τεστ κορονοϊού για όλους πριν την επιστροφή

ΠΑΟΚ: Τεστ κορονοϊού για όλους πριν την επιστροφή

ΠΑΟΚ: Τεστ κορονοϊού για όλους πριν την επιστροφή

bet365

Τη Δευτέρα (4/5) και την Τρίτη (5/5) θα υποβληθούν στο τεστ για τον κορονοϊό όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, ανά γκρουπ 6-8 ατόμων, αφού πρώτα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των αθλητών και του υπαλληλικού προσωπικού.

Αφού ολοκληρωθεί η απολύμανση σε Τούμπα και Νέα Μεσημβρία, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την επιστροφή στις προπονήσεις ενημέρωσε ότι:

«Ήταν μέσα Μαρτίου όταν η καθημερινότητά μας, όπως την γνωρίζαμε, έπαψε (μέχρι νεωτέρας) να υφίσταται. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε… στροφή προς τα μέσα, ν’ ανακαλύψουμε νέους τρόπους απασχόλησης ή ακόμα και τον εαυτό μας. Τώρα καλούμαστε να ξεκινήσουμε τη σταδιακή μας επανένταξη στο κοινωνικό σύνολο. Πάντα με την απόλυτη προσοχή για ν’ αφήσουμε πίσω μας το συντομότερο την αόρατη απειλή ενάντια στην υγεία μας.

Στο πλαίσιο αυτό κι έπειτα από τις σχετικές οδηγίες του κράτους, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι το “play” και να γυρίσει στο γήπεδο. Προσεκτικά, σταδιακά και πλήρως ελεγχόμενα για την υγεία των ποδοσφαιριστών και των στελεχών που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.

Τη Δευτέρα (04.05) θα υποβληθούν στο τεστ για τον κορονοϊό όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, ενώ την Τρίτη (05.05) την ίδια διαδικασία θ’ ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έτσι ώστε μόλις βγουν τ’ αποτελέσματα κι έπειτα, πιθανότατα την Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές θα είναι χωρισμένοι σε μικρά γκρουπ και θ’ ακολουθούν αυστηρά το πρωτόκολλο ασφαλείας που έχει οριστεί, ενώ δίπλα στην ομάδα θα βρίσκονται μόνο όσοι χρειάζεται προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα