Συσκέψεις και ετοιμότητα στην ΑΕΚ για την επιστροφή στα Σπάτα την Τρίτη

Συσκέψεις και ετοιμότητα στην ΑΕΚ για την επιστροφή στα Σπάτα την Τρίτη

Δημήτρης Βέργος
Συσκέψεις και ετοιμότητα στην ΑΕΚ για την επιστροφή στα Σπάτα την Τρίτη

bet365

Η ΑΕΚ είναι απόλυτα προετοιμασμένη για να υποδεχθεί τους παίκτες ανά γκρουπ στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα στις 5 Μαΐου. Κορυφώνονται οι συσκέψεις του ποδοσφαιρικού τμήματος από αύριο για το πλάνο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε την επιστροφή των ομάδων της Super League στις προπονήσεις από την Τρίτη 5 Μαΐου σε γκρουπ 6 - 8 ποδοσφαιριστών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η ΑΕΚ εδώ και αρκετές μέρες είχε ξεκινήσει την προεργασία της ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη στα νέα δεδομένα ενόψει της επιστροφής στα Σπάτα, η οποία όπως γίνεται αντιληπτό απαιτεί μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερη προσαρμογή με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Το πρωί της Πέμπτης (30/4) έλαβε χώρα ακόμα μια τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του Μάσιμο Καρέρα, του προπονητικού τιμ, των γυμναστών και του γιατρού της Ένωσης ώστε να αποφασιστεί το πλάνο των προπονήσεων με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, τα οποία φυσικά απαιτούν τον διαχωρισμό των παικτών σε γκρουπ.

Ήδη άλλωστε εδώ και αρκετές μέρες οι Ιβιτς και Δημητριάδης έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό με τη βοήθεια των υπευθύνων του προπονητικού κέντρου για την προετοιμασία του ώστε να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων λαμβάνοντας υπόψη όλα τα αναγκαία μέτρα. Μάλιστα αμφότεροι έχουν λάβει ενημέρωση από ομάδες του εξωτερικού όπου έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις προκειμένου να έχουν ένα δείγμα. Ο γιατρός της ΑΕΚ, Χάρης Λάλος έχει ήδη παραδώσει στον Ίβιτς το δικό του πλάνο σχετικά με την αναγκαιότητα των τεστ και όλων όσων πρέπει να ακολουθούνται στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Οι συσκέψεις με τη συμμετοχή όλων των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος θα κορυφωθούν την Παρασκευή αλλά και μέσα στο σαββατοκύριακο ώστε το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό να είναι απόλυτα έτοιμοι για την επιστροφή την προσεχή Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη έλαβε χώρα και σύσκεψη του ιατρικού επιτελείου για την πορεία των τραυματισμών των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλου, οι οποίοι ήδη παρουσιάζουν μεγάλη πρόοδο, αλλά και του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να βγει από την καραντίνα, έχοντας περάσει το 14ήμερο παραμονής του στο σπίτι από την επιστροφή του από την Πορτογαλία. Εικόνα για την κατάσταση του Πορτογάλου επιθετικού σχετικά με τον δικό του τραυματισμό δεν υπάρχει ακόμα, μιας και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ θα τον τσεκάρει για να διαπιστώσει το πως έχει εξελιχθεί.

Πλέον η ΑΕΚ περιμένει τις οδηγίες που θα δοθούν από τις Αρχές, το Υπουργείο, τη Λίγκα και τους ειδικούς προκειμένου να τηρηθούν κατά γράμμα οι εντολές για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα