Επίσημο ενδιαφέρον της Μαλάτιασπορ για Ιντέγε

Επίσημο ενδιαφέρον της Μαλάτιασπορ για Ιντέγε

Gazzetta team
Επίσημο ενδιαφέρον της Μαλάτιασπορ για Ιντέγε

bet365

Η Μαλάτιασπορ επανήλθε για την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε καθώς σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον 31χρονο επιθετικό.

Η τουρκική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή και στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου, για την ακρίβεια είχε καταθέσει επίσημη πρόταση μετά τον εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Οι «κίτρινοι» την απέρριψαν, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν μπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης, ήταν μάλιστα κατηγορηματικός και είχε σημειώσει ότι θα τελειώσει αυτό που άρχισε στον Άρη. Πλέον είναι προφανές ότι ο Ιντέγε δεν έχει βγει από τη μεταγραφική λίστα της Μαλάτιασπορ. Αυτό ισχυρίζονται με απόλυτη βεβαιότητα οι Τούρκοι και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Spor44.com» σημείωσε ότι ήδη κατατέθηκε επίσημη πρόταση συνεργασίας στον αθλητή, ενώ οι πληροφορίες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναπαράγονται και από άλλα τουρκικά Media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα