ΠΑΟΚ: Ο Γουίλσον Εντουάρντο και οι άλλοι…

ΠΑΟΚ: Ο Γουίλσον Εντουάρντο και οι άλλοι…

bet365

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που θέλουν τον Αμπέλ Φερέιρα να εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου μεσοεπιθετικού της Μπράγκα, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το όνομα του Γουίλσον Εντουάρντο «κυκλοφορεί» στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μπράγκα, που τον Ιούλιο μπαίνει στα 30 του, φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, μιας και διαθέτει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των Πειραιωτών είναι λογικό να γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του και τα προτερήματά του, κυρίως την ικανότητα να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης με αντίθετο πόδι, καθώς είναι δεξιοπόδαρος.

Φορώντας τη φανέλα της Μπράγκα μέτρησε συνολικά 149 παρουσίες, με 46 γκολ και 26 ασίστ, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος γι’ αυτό υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, μια είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία ξεκίνησε να παίζει μπάλα, ενώ το όνομά του παίζει και στη Ρωσία.

Τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στις ομάδες που τσεκάρουν τον ελεύθερο Εντουάρντο προστέθηκε και ο ΠΑΟΚ. Η παρουσία και μόνο του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος είχε παίκτη τον 29χρονο φουνταριστό, φτάνει για να ξεκινήσει μια έντονη κουβέντα και αναφορά γύρω από την περίπτωσή του. Η A Bola από την Τετάρτη (29/4) έχει γράψει τι μετά το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και αυτό του ΠΑΟΚ είναι «πολύ ζεστό»,

Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος, που ουδείς στη Μικράς Ασίας δεν ξεχνάει, καθώς είναι ξεκάθαρη η εντολή να μην μπαίνει ο σύλλογος σε κανέναν πλειστηριασμό μεταγραφικού στόχου, που ανεβάζουν το κασέ και τις απαιτήσεις.

Μπορεί σε λίγες εβδομάδες ο Εντουάρντο να μένει ελεύθερος, ωστόσο το «παιχνίδι» παίζεται και για το συμβόλαιο του, με το κασέ του να αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, ενδεχομένως, να θέλουν να εξετάσουν την περίπτωση του Πορτογάλου και να κάνουν μια διαπραγμάτευση μαζί του, χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί συνθήκες πλειστηριασμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα