Πασχαλάκης: «Θα ζήσουμε κι άλλες όμορφες στιγμές με τον ΠΑΟΚ»

Πασχαλάκης: «Θα ζήσουμε κι άλλες όμορφες στιγμές με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Θα ζήσουμε κι άλλες όμορφες στιγμές με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης νιώθει ευλογημένος που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, όπως είπε στη ζωντανή κουβέντα που είχε στον επίσημο λογαριασμό του «Δικεφάλου» στο Instagram.

O διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας επιλέχθηκε στην κορυφαία τριάδα των «ασπρόμαυρων» τερματοφυλάκων της δεκαετίας 2010-2020 και σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ψηφοφορία θα κερδίσει άνετα την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ.

Ο Αθηναίος γκολκίπερ φιλοξενήθηκε στο live που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram και μίλησε για τη δύσκολη θέση του τερματοφύλακας

Πιο αναλυτικά:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ:

Για το πώς νιώθει που είναι στον ΠΑΟΚ: «Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Νιώθω ευλογημένος, τυχερός και ευγνώμων που είμαι μέρος ενός όμορφου κομματιού της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι θα ζήσουμε και άλλες όμορφες στιγμές και θα φτιάξουμε ακόμη περισσότερο το όνομα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τους Γλύκο-Κρέσιτς: «Με τον Παναγιώτη έχουμε φιλικές σχέσεις, είναι ένα παιδί που το εκτιμώ πάρα πολύ. Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του και είμαι χαρούμενος που είναι μέσα στην τριάδα. Ο Κρέσιτς είναι επίσης ένας καλός τερματοφύλακας και θεωρώ ότι αξίζουν να βρίσκονται στην τριάδα».

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ στην προπόνηση, για να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου είναι ένας συνδιασμός πραγμάτων, αλλά εγώ βάζω πάνω απ’όλα τη δουλειά. Εγώ το εξασκώ ακόμη να είμαι επιθετικός στις προπονήσεις. Είμαι παίκτης box to box (σ.σ. γέλια). Είναι ευχάριστες οι προπονήσεις, γιατί εξελίσσεις και άλλα κομμάτια των ικανοτήτων σου. Μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα μου και με διαφορετικό τρόπο. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, κατέβηκα για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Είναι μια πολύ δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα και εγώ επειδή είμαι εγωιστής, με κέντρισε από την αρχή αυτή η θέση. Προσαρμόζεσαι με τις καταστάσεις, πάντα κοιτάω να είμαι καλά μέσα μου και όταν είμαι καλά μέσα μου, δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτό γίνεται μέσα από τις προπονήσεις».

Για τους τερματοφύλακες που τον επηρέασαν θετικά: «Μου άρεσε ο Κασίγιας, ο Φαν Ντερ Σαρ, ο Χαντάνοβιτς, ο Μπουφόν, είναι πολλοί αυτοί που μου άρεσαν ως τερματοφύλακες. Έχουν αποδείξει την αξία τους, μου αρέσει να τους παρατηρώ ακόμη και είναι αυτοί που έχουν φτιάξει την ιστορία του τερματοφύλακα. Ο Όμπλακ και ο Χαντάνοβιτς είναι για εμένα οι δύο καλύτεροι τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή. Είναι άλλο το επίπεδο».

Για τις ατομικές προπονήσεις: «Προσπαθώ όταν υπάρχουν επιλογές να κάνω κάτι για εμένα για να είμαι σε καλή κατάσταση, κάτι που είναι δύσκολο γιατί τα μέτρα είναι αυστηρά. Περιμένουμε πώς και πώς. Προέχει η υγεία μας, γιατί θέλει ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Πρέπει να οργανωθούν πολύ καλά η ΕΠΟ και η Super League. Θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν, όσο πιο επιτυχημένα γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα