«Ο Βράνιες είναι πιθανό να φύγει ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ»

«Ο Βράνιες είναι πιθανό να φύγει ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ»

Gazzetta team
«Ο Βράνιες είναι πιθανό να φύγει ως ελεύθερος από την Άντερλεχτ»

bet365

Νέο δημοσίευμα για το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες στο Βέλγιο και στο ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο Βόσνιος στόπερ, ο οποίος δεν έχει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του από την ΑΕΚ, έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να συνεχίσει στην Ένωση, την οποία θεωρεί ως δεύτερο σπίτι του. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει στις Βρυξέλλες μετά το τέλος του δανεισμού του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η Άντερλεχτ δεδομένα δεν τον υπολογίζει και θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο των 900.000 ευρώ που λαμβάνει εκεί τον χρόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στο Βέλγιο, στο μυαλό των ανθρώπων της Άντερλεχτ υπάρχει και το ενδεχόμενο να φτάσουν σε συμφωνία με τον Βράνιες για να φύγει ως ελεύθερος, κάτι το οποίο φυσικά θα διευκόλυνε ακόμα περισσότερο την επιστροφή του στους κιτρινόμαυρους.

Νέο ρεπορτάζ στο Βέλγιο υποστηρίζει πως το να λύσει το συμβόλαιό του ο Βράνιες φαντάζει πλέον ως αρκετά πιθανό σενάριο. Σύμφωνα με το voetbalnieuws, ο Βράνιες βρίσκεται μέσα στους παίκτες στους οποίους η Άντερλεχτ προσανατολίζεται να αφήσει ελεύθερους, διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησής τους στο μέλλον, «ανακουφίζοντας» έτσι σημαντικά το... πορτοφόλι του συλλόγου από κάποια βαριά συμβόλαια.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED