Καμία πρόταση της ΑΕΚ για Σκόκο

Καμία πρόταση της ΑΕΚ για Σκόκο

Δημήτρης Βέργος
Καμία πρόταση της ΑΕΚ για Σκόκο

bet365

Στην Αργεντινή έγραψαν για πρόταση της ΑΕΚ στον Νάτσο Σκόκο, κάτι όμως που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως ξεκαθαρίζουν οι κιτρινόμαυροι.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο Νάτσο Σκόκο συνδέθηκε για πολλοστή φορά με ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ, κάτι ωστόσο που δεν μπορεί να ισχύει. Συγκεκριμένα στην Αργεντινή αναφέρθηκε πως η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη για έξι μήνες, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει βάση, όπως ξεκαθαρίζουν οι κιτρινόμαυροι.

«Δεν υπάρχει η παραμικρή πρόταση για τον Σκόκο», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ενώ ανάλογη διάψευση κάνει και η πλευρά του παίκτη, η οποία χαρακτηρίζει ως «ψέματα» τις φήμες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Πρόσφατα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, με αφορμή τα 96α γενέθλια της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στο gazzetta.gr είχε εκφράσει την επιθυμία να παρακολουθήσει την Ένωση από τις εξέδρες της Αγιάς Σοφιάς όταν το γήπεδο είναι έτοιμο, αλλά ως εκεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα