Συζήτηση Καρυπίδη-Χαριστέα και συνάντηση με Ένινγκ

Συζήτηση Καρυπίδη-Χαριστέα και συνάντηση με Ένινγκ

Gazzetta team
Συζήτηση Καρυπίδη-Χαριστέα και συνάντηση με Ένινγκ

bet365

Ευρεία συζήτηση έγινε σήμερα (27/4) μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, την ερχόμενη εβδομάδα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη όπου θα συναντηθεί με τον Μίκαελ Ένινγκ.

Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στον αγωνιστικό τομέα και κυρίως στις ενέργειες διασφάλισης που απαιτείται να γίνουν από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης με φόντο τη διαφαινόμενη επανέναρξη του Πρωταθλήματος αλλά και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Προς αυτήν την κατεύθυνση κι εφόσον ανακοινωθεί η άρση των περιοριστικών μέτρων, την ερχόμενη εβδομάδα ο Θόδωρος Καρυπίδης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να έχει ευρεία συνάντηση με τον Μίκαελ Ένινγκ τόσο για την επικύρωση της συμφωνίας με τον Γερμανό προπονητή για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όσο και για το πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Βέβαια, βασικά προϋπόθεση είναι να λυθεί το ζήτημα της απαγόρευσης μεταγραφών το οποίο επέβαλε στους «κίτρινους» η FIFA καθώς όσο διατηρείται αυτή η ποινή, η ομάδα δεν μπορεί να προβεί στην παραμικρή ενέργεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα