#ΜένουμεΣπίτι και «ανακρίνουμε» live τον Κώστα Κατσουράνη

Gazzetta team
#ΜένουμεΣπίτι και «ανακρίνουμε» live τον Κώστα Κατσουράνη

bet365

Η παρέα του gazzetta υποδέχεται τον Κώστα Κατσουράνη, Live στις 21:00 θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας και φυσικά σε όλες τις δικές σας... Συντονιστείτε!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συζητήσαμε για τους καλύτερους επιθετικούς. Τους καλύτερους μέσους. Τους καλύτερους αμυντικούς. Μέχρι και για ταινίες είπαμε! Ε ήρθε η ώρα να τα πει και κάποιος άλλος. Και όχι μόνο αυτά. Και ότι άλλο τον ρωτήσει η παρέα του gazzetta

Ο Κώστας Κατσουράνης θα γίνει μέλος αυτής της παρέας σήμερα το βράδυ στις 21:00 στο Live του gazzetta.gr σε Facebook και site για να τον ανακρινούμε και να τον ανακρίνετε.

Μπορείτε να στείλετε από τώρα τις ερωτήσεις σας στα σχόλια όπως φυσικά και κατά την διάρκεια της εκπομπής. Σκεφτείτε λοιπόν τι θα θέλατε να μάθετε από τον Κώστα Κατσουράνη (που δεν ξέρετε).

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 21:00 στη σελίδα του gazzetta στο Facebook αλλά και στο site φυσικά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα