Η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για Ροζ και το «όχι» του Άρη

Η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για Ροζ και το «όχι» του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για Ροζ και το «όχι» του Άρη

bet365

Ο Άρης απέρριψε πρόταση 700.000 ευρώ του Ερυθρού Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ροζ σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας στη Σερβία η οποία σημειώνει επίσης ότι η ομάδα του Βελιγραδίου δεν σκοπεύει να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Τις τελευταίες ημέρες, τα σερβικά ΜΜΕ αναρωτιόντουσαν ποια ομάδα θα μπορούσα να καταθέσει πρόταση στον Λίντσεϊ Ροζ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα mozzartsport, αυτή είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Για την ακρίβεια σημειώνουν ότι «ο Ερυθρός Αστέρας κατάθεσε πρόταση 700.000 ευρώ για την αγορά του παίκτη, αλλά ο Άρης την απέρριψε και αξιώνει 1.000.000 ευρώ για να πάρει ο ίδιος 750.000 ευρώ καθώς το 25% του παίκτη ανήκει στη Λοριάν από την οποία τον απέκτησε ο Άρης έναντι 170.000 ευρώ». Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναρωτιούνται τους λόγους της απόρριψης της πρότασης από την πλευρά του Άρη από τη στιγμή η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Στέκονται επίσης στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ σημειώνοντας με βεβαιότητα ότι «δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση και ο πρόεδρος της ομάδας από τη Λευκωσία, Πρόδρομος Πετρίδης, δεν είναι έτοιμος για να καλύψει ούτε το μισό των απαιτήσεων του Άρη».

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν σκοπεύει να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων καθώς πρέπει να υπολογίζει και την επιρροή της υγειονομικής κρίσης στην οικονομία του συλλόγου. Συν τοις άλλοις, αναρωτιέται τους λόγους για τους οποίους ο σύλλογος του Βελιγραδίου μπήκε σε διαδικασία συζήτησης για την αγορά των δικαιωμάτων του Λίντσεϊ Ροζ από τη στιγμή που υπάρχουν τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί στην ομάδα αλλά και δύο δεξιοί οπισθοφύλακες.

Πληροφορίες του gazzetta.gr επιμένουν πάντως ότι η πρόταση από σερβική ομάδα δεν κατατέθηκε τον Μάρτιο αλλά πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή εν μέσω της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτή η πρόταση περιλάμβανε το ποσό των 600.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα