Αυτοί οι τρεις επιθετικοί ενέπνευσαν τον Ιντέγε

Αυτοί οι τρεις επιθετικοί ενέπνευσαν τον Ιντέγε

Gazzetta team
Αυτοί οι τρεις επιθετικοί ενέπνευσαν τον Ιντέγε

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε αναφέρθηκε στο επίπεδο επιρροής που άσκησαν στον τρόπο σκέψης του οι Ντιντιέ Ντογκμπά, Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς και Αντρέι Σεφτσένκο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε σε ποδοσφαιριστές τους οποίους παρακολουθούσε και οι οποίοι αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον ίδιο. Από τα λεγόμενα του 31χρονου επιθετικού είναι φανερή η ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με τον Αντρέι Σεφτσένκο κατά την περίοδο συνύπαρξής τους στην Ντίναμο Κιέβου, στέκεται επίσης στον χαρακτήρα του Ουκρανού επιθετικού. «Συνάντησα τον Αντρέι Σεφτσένκο όταν ήμουν στην Ντίναμο Κιέβου. Ήταν σαν μεγαλύτερος αδερφός ή σαν πατέρας για μένα. Μετά τις προπονήσεις με καλούσε και με συμβούλευε πού έπρεπε να δουλέψω για να γίνω καλύτερος. Με συμβούλευε ακόμη και στην περίοδο κατά την οποία του είχα πάρει τη θέση και ήταν στον πάγκο. Επειδή μιλούσε αγγλικά, πάντα μ’ έκανε να αισθάνομαι σαν να ήμουν σπίτι μου».

Ο Ιντέγε δεν έκρυψε την αγάπη του για την Τσέλσι, ενέταξε επίσης τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στους επιθετικούς που τον επηρέασαν. «Όταν μεγάλωνα, παρακολουθούσα τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ήταν ένας από τους μέντορες μου. Δεν τον κοιτούσα απλά, ήλπιζα ότι μια μέρα θα έπαιζα κι εγώ στην Τσέλσι για να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανε ο Ντρογκμπά για το κλαμπ και φορώντας αυτή τη φανέλα».

Αυτό που προσπάθησε να αντλήσει από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν το πάθος του αλλά και η συμπεριφορά του στο γήπεδο. ««Αυτό που μου άρεσε στον Ζλάνταν ήταν ο τρόπος που φοβέριζε τους αμυντικούς και είχα πει στον εαυτό μου ότι όταν θα παίξω ποδόσφαιρο θα πρέπει να είμαι το ίδιο σκληρός», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα