Αρτσε: «Ο χειρότερός μου εφιάλτης»

Gazzetta team
Αρτσε: «Ο χειρότερός μου εφιάλτης»

bet365

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη

Στην Ισπανία βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Πέδρο Αρτσε, καθώς αναρρώνει από τη ρ΄ξη χιαστών που υπέστη τον Δεκέμβριο στο ματς του Πανιωνίου στον Βόλο. Ο Μεξικανός χαφ των «κυανέρυθρωμ» μίλησε στην ιστοσελίδα «zocalo.com» για τον τραυματισμό του, αλλά και το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Αρη. «Ήταν πολύ δύσκολος ο τραυματισμός, ειδικά ψυχολογικά, καθώς ήρθε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Είχα ξεκινήσει να σκοράρω αν και δεν είμαι σκόρερ, ήμουν πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου και αυτός ο τραυματισμός για ένα ποδοσφαιριστή είναι ότι χειρότερο μπορεί να του συμβεί, ήταν ο χειρότερος μου εφιάλτης», σχολίασε μεταξύ άλλων και συνέχισε. «Παίζαμε με παίκτη λιγότερο απέναντι στον Άρη από το 50λεπτό(48ο για την ακρίβεια). Ο Άρης είναι μια σημαντική ομάδα. Έψαχνα πολλά χρόνια αυτό το γκολ και όταν το πέτυχα βγήκαν πολλά συναισθήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα