Σκέψεις για προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS κατά Ολυμπιακού!

Σκέψεις για προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS κατά Ολυμπιακού!

bet365

Οι νομικοί του «Δικεφάλου» εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στο CAS εναντίον του Ολυμπιακού μετά τα νέα στοιχεία της υπόθεσης των χειραγωγημένων αγώνων.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ προχωράει τη δική του προσφυγή κατά της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στο CAS, ωστόσο μπορεί να προκύψει άμεσα και δεύτερη προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του «Δικεφάλου» εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στο CAS εναντίον του Ολυμπιακού μετά τα νέα στοιχεία της υπόθεσης των χειραγωγημένων.

Επιπλέον στις σκέψεις των «ασπρόμαυρων» είναι να προχωρήσουν σε αναλυτική ενημέρωση της ECA (European Club Association) για την υπόθεση των στημένων αγώνων και της εισήγησης της ανακρίτριας κ. Σπανού, αφού προφανώς, όπως τονίζουν στη Μικράς Ασίας, η Λίνα Σουλούκου ως μέλος του Δ.Σ. της ECA δεν το έχει κάνει ως όφειλε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα