Σα: «Τα πρωταθλήματα θα πρέπει να τελειώσουν για το καλό ομάδων και παικτών»

Σα: «Τα πρωταθλήματα θα πρέπει να τελειώσουν για το καλό ομάδων και παικτών»

Δημήτρης Τομαράς
Σα: «Τα πρωταθλήματα θα πρέπει να τελειώσουν για το καλό ομάδων και παικτών»

bet365

Ο διεθνής πορτιέρε του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, μιλώντας στο κανάλι της Πόρτο στάθηκε στην ανάγκη να τελειώσει η σεζόν στα γήπεδα και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Ο Σα τόνισε για:

Την κατάσταση με τον ιό: Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αναβλήθηκε η δράση, προσπάθησα να πάω στην Πορτογαλία. Θα προτιμούσα να κάνω καραντίνα στο σπίτι μου. Προσπάθησα να επιστρέψω στην Πορτογαλία, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν τα κατάφερα. Η κυβέρνηση δεν το επέτρεψε. Μείναμε τελικά εδώ. Η πεθερά μου είναι εδώ, η κουνιάδα μου κατάφερε να επιστρέψει. Τελικά ήταν καλύτερο που μείναμε. Δεν ξέρω πώς είναι ακριβώς η κατάσταση στην Ελλάδα, να είμαι ειλικρινής, αλλά βλέπω τους αριθμούς. Η Ελλάδα δεν έπαθε μεγάλη ζημιά σε σχέση με την Πορτογαλία, όπου οι νεκροί και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξάνονται κάθε μέρα.

Τις εξετάσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού: Όταν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού διαγνώστηκε θετικός, κάναμε για 2-3 ώρες εξετάσεις. Μετά επιστρέψαμε σπίτια και είδαμε στις ειδήσεις ότι η πανδημία είχε εξαπλωθεί και η ποδοσφαιρική δράση έπρεπε ν’ ανασταλεί.

Την ανάγκη για ματς χωρίς κόσμο: Μου έτυχε να παίξω με τον Παναθηναϊκό κεκλεισμένων, καθώς και σε ένα άλλο ματς λόγω επεισοδίων με τον ΠΑΟΚ. Είναι άσχημο να παίζεις κεκλεισμένων, δεν έχει την ίδια αίσθηση και η ομάδα το νιώθει.

Την επάνοδο στην δράση: Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Λένε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη, αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Η αναβολή συνεχίζεται. Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν. Θα πρέπει να τελειώσουν. Οι ομάδες χρειάζονται τα χρήματα. Εάν τελειώσουν όπως είναι τώρα, πολλές ομάδες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Και για τους παίκτες θα είναι δύσκολο γιατί θα τελειώσει αυτή η σεζόν και θα αρχίσει η επόμενη χωρίς μεγάλο διάλειμμα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και περιμένουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα