Ο πατέρας και ατζέντης του Μπουά στο gazzetta.gr: «Πολύ ενδιαφέρουσα η προοπτική της Ελλάδας»

Ο πατέρας και ατζέντης του Μπουά στο gazzetta.gr: «Πολύ ενδιαφέρουσα η προοπτική της Ελλάδας»

Ο πατέρας και ατζέντης του Μπουά στο gazzetta.gr: «Πολύ ενδιαφέρουσα η προοπτική της Ελλάδας»

bet365

Ο πατέρας και μάνατζερ του Κέβιν Μπουά, Άνχελ Μπουά μίλησε στο gazzetta.gr για τις φήμες που θέλουν τον 26χρονο εξτρέμ να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό!

Bwin - Live στοίχημα darts με υψηλές αποδόσεις| 21+

Ο Κέβιν Μπουά της Βασιλείας είναι ένας ποδοσφαιριστής που πληροί τα κριτήρια που θέτει ο Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ταχύς, «μπουκαδόρος» με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, μπορεί να σκοράρει, αλλά να «φτιάξει» γκολ. Το συμβόλαιο του 26χρονου άσου της Βασιλείας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Ελβετός έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε σύλλογο του εξωτερικού. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εντάξει στο δυναμικό του από τη νέα σεζόν τον Μπουά προσφέροντας του συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πατέρα και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Άνχελ Μπουά, ο οποίος έκανε λόγο για φήμες σημειώνοντας ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Μπουά στην Ελλάδα!

«Για την ώρα είναι μόνο φήμες όσα ακούγονται, αλλά η Ελλάδα πάντα παραμένει πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για τον Κέβιν» σημείωσε αρχικά, ο Άνχελ Μπούα προσθέτοντας:

«Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Κέβιν, αλλά δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας. Νομίζω πως τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι τα καλύτερα στην καριέρα τους. Βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα που θα τον εμπιστευτεί θα κερδίσει έναν σπουδαίο επαγγελματία».

Δείτε τον Κέβιν Μπουά της Βασιλείας εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα