Απολογήθηκε και τιμωρείται ο Σούντγκρεν

Απολογήθηκε και τιμωρείται ο Σούντγκρεν

Απολογήθηκε και τιμωρείται ο Σούντγκρεν

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν απολογήθηκε εγγράφως στην ΠΑΕ Άρης για όσα δήλωσε σε σουηδικό ΜΜΕ, είναι δεδομένη η επιβολή χρηματικού προστίμου, ενώ ο Ένινγκ δεν τον υπολογίζει στο ενδεχόμενο επανέναρξης του Πρωταθλήματος.

Πρόσφατα, ο έμπειρος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδικό ΜΜΕ όπου καταφέρθηκε κατά πάντων. Δύο πράγματα, κυρίως, ενόχλησαν τους ανθρώπους του Άρη. Καταρχήν, τα όσα είπε για το επίπεδο υποστήριξης του από τον σύλλογο στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Δεν ήταν στις συμβατικές υποχρεώσεις της ομάδας, δεν προέβλεπε κάτι σχετικό το συμβόλαιό του, ωστόσο ο Άρης παρείχε αυτά που χρειαζόταν ο αθλητής. Δεύτερον, οι γενικότερες απόψεις του επί του αγωνιστικού τόσο για τη συνεργασία του με τον Μίκαελ Ένινγκ όσο και για τον τρόπο σκέψης των συμπαικτών του. Ουσιαστικά, ο Σούντγκρεν φρόντισε να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και σύντομα θα φανεί αν τα όσα δήλωσε είναι κομμάτι τακτικής με απώτερο σκοπό την αποδέσμευσή του από τον σύλλογο δίχως αξιώσεις του τελευταίου.

Σήμερα (24/4), ο Σουηδός απολογήθηκε στην ΠΑΕ Άρης όπου ουσιαστικά επανέλαβε τα ίδια πράγματα δίχως την παραμικρή διάθεση υπαναχώρησης. Βάσει του εσωτερικού κανονισμού, είναι δεδομένη η επιβολή χρηματικού προστίμου και μένει να φανεί το πώς θα τον διαχειριστεί ο Μίκαελ Ένινγκ στο ενδεχόμενο επανέναρξης του Πρωταθλήματος. Ο Γερμανός προπονητής είναι εκνευρισμένος μαζί του, γιατί τα όσα υποστήριξε ο Σούντγκρεν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς του έδωσε ευκαιρίες και ουδέποτε αποκάλυψε πράγματα που συνέβησαν με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή στη διάρκεια της χρονιάς. Ίσα-ίσα που λειτούργησε προς την κατεύθυνση προστασίας του.

Στην πραγματικότητα, το κεφάλαιο «Σούντγκρεν» έχει κλείσει στον Άρη, ήδη ενημερώθηκε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται η παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης» και μένει να φανεί αν θα βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Τον περασμένο Ιανουάριο, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης έφτασε επίσημη πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη από γερμανικό σύλλογο ο οποίος αγωνίζεται στη 2η κατηγορία, ωστόσο, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών, ο Σούντγκρεν παρέμεινε στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα