ΑΕΛ: Σκέψεις για Αλκαζάρ

Gazzetta team
ΑΕΛ: Σκέψεις για Αλκαζάρ

bet365

Η πιθανή διεξαγωγή των αγώνων χωρίς κόσμο όλο το 2020, είναι πιθανό να οδηγήσουν τους «βυσσινί» σε αλλαγή έδρας

Ορατό είναι το ενδεχόμενο όλο το 2020 οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων προστασίας που έχουν ληφθεί κατά του κορονοϊού. Εφόσον συμβεί αυτό είναι πιθανό η ΑΕΛ την επόμενη σεζόν (2020/21) να επιστρέψει στο Αλκαζάρ, καθώς η χρήση του AEL Fc Arena θα γίνει δυσβάστακτη οικονομικά, από τη στιγμή που θα εκλείψουν τα έσοδα από τα εισιτήρια (διαρκείας και μη), αλλά και θα μειωθούν αισθητά εκείνα από τις διαφημίσεις στο γήπεδο.

Το ιστορικό γήπεδο των «βυσσινί» χρειάζεται μεν διορθωτικές επεμβάσεις (π.χ. χλοοτάπητας), αλλά από τη στιγμή που οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται χωρίς κόσμο, αυτόματα εξαλείφονται τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη στατικότητας των εξεδρών. Ετσι για όσο διάστημα τη νέα χρονιά θα ισχύει, εάν υπάρξει σχετική απόφαση, το μέτρο του «κεκλεισμένων των θυρών», η ΑΕΛ ενδέχεται να χρησιμοποιήσει και πάλι το Αλκαζάρ ως έδρα της.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED