ΑΕΚ: Ο Τσιγκρίνσκι αφήνει πίσω τον τραυματισμό του

ΑΕΚ: Ο Τσιγκρίνσκι αφήνει πίσω τον τραυματισμό του

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Τσιγκρίνσκι αφήνει πίσω τον τραυματισμό του

bet365

Ικανοποιητική είναι η πορεία της αποθεραπείας του Τσιγκρίνσκι τον τελευταίο μήνα και αν δεν υπάρξει κάποια υποτροπή, τότε ο Ουκρανός στόπερ θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς για την επιστροφή του όταν επιτραπούν ξανά οι προπονήσεις στα Σπάτα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είχε νιώσει ένα «τσίμπημα» στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 9 Φεβρουαρίου. Έκτοτε τέθηκε νοκ-άουτ με θλάση, ακολουθώντας αποθεραπεία, και ο Καρέρα δεν τον είχε ξανά διαθέσιμο μέχρι και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ έμενε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός. Ωστόσο, για τον ίδιο η διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω του κορονοϊού τον βοήθησε να εκμεταλλευτεί αυτόν τον «νεκρό» χρόνο ώστε να δουλέψει προσεκτικά για να ξεπεράσει τον νέο τραυματισμό που αντιμετώπιζε.

Πρόσφατα ο γυμναστής αποκατάστασης της ΑΕΚ, Βαγγέλης Κουτσογιάννης με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε τονίσει πως ο «Τσίγκρι» κατάφερε σε αυτό το διάστημα να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πραγματοποιήσει μια ικανοποιητική αποθεραπεία.

Πράγματι ο Τσιγκρίνσκι φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω τη θλάση που αντιμετώπιζε και αν δεν υπάρξει κάποια υποτροπή (γιατί πάντα με τέτοιους ύπουλους τραυματισμούς δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος) τότε θα μπορέσει να ανεβάσει ρυθμούς όταν επιτραπούν ξανά οι προπονήσεις στα Σπάτα τον Μάιο αν πάνε όλα καλά και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

Ο 33χρονος Ουκρανός στόπερ δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις στο πόδι του και πραγματοποιεί προπονήσεις και σε εξωτερικό χώρο (πέρα από το κατ’ οίκον πρόγραμμα), ακολουθώντας πάντα τις απαραίτητες οδηγίες, πραγματοποιώντας τρέξιμο σε τεχνητό χλοοτάπητα, αλλά και κάποιες ασκήσεις με μπάλα.

Φυσικά αυτά τα νέα είναι πολύ καλά για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος σίγουρα θέλει να έχει απολύτως υγιή τον Τσιγκρίνσκι αν όλα εξελιχθούν ομαλά και ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα με τα πλέι οφ αλλά και το κύπελλο. Κι αυτό γιατί ο «Τσίγκρι» προσθέτει μεγάλη εμπειρία στην αμυντική γραμμή των κιτρινόμαυρων, τόσο με τη δική του παρουσία σε αυτήν, όσο και με την καθοδήγηση των συμπαικτών που έχει δίπλα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα