ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές θυμούνται το βράδυ της ζωής τους!

ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές θυμούνται το βράδυ της ζωής τους!

ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές θυμούνται το βράδυ της ζωής τους!

bet365

Επετειακή η σημερινή μέρα για τον ΠΑΟΚ, που το βράδυ της 21ης Απριλίου του 2019, σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας 2018-19. Τι είπαν οι πρωταγωνιστές.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε το λόγο -σε ζωντανή σύνδεση μέσω του Instagram-στους πρωταθλητές για να θυμηθούν όσα έζησαν το βράδυ της 21ης Απριλίου του 2019.

Ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο πρώτος που σήκωσε την πολυπόθητη κούπα στον ουρανό της Τούμπας δεν βρήκε λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματά του. «Ήταν ένα βράδυ αξέχαστο, θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας. Ούτε εμείς μπορούμε να το περιγράψουμε. Εγώ είμαι πολύ περήφανος που έζησα αυτή τη στιγμή με αυτή την ομάδα και αυτή την φανέλα. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το περιγράψεις με λέξεις, ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Σου έρχονται όλα στο μυαλό, τα όσα έχεις περάσει. Περνάνε χίλια δύο πράγματα από το μυαλό οπότε είναι δύσκολο να το περιγράψεις».

Ο Δημήτρης Πέλκας παραδέχθηκε πως όσες φορές κι αν φαντάστηκε τη φιέστα του πρωταθλήματος δεν περίμενε να ζήσει ένα τόσο εντυπωσιακό βράδυ στην κατάμεστη Τούμπα. «Όταν βγήκα και έπεσαν οι σφυγμοί, πέρασαν από το μυαλό μου δυνατές σκέψεις και όλο αυτό μου βγήκε. Δεν ξέρω αν ακόμη το έχω συνειδητοποιήσει. Πραγματικά όσες φορές και να την είχα στο μυαλό μου τη φιέστα, δεν την περίμενα να είναι έτσι, είναι αξέχαστες στιγμές. Απλά περιμέναμε με ανυπομονησία να κερδίσουμε το ματς και να δούμε τι θα ζήσουμε. Είναι στιγμές που δεν ξέρεις τι θα κάνεις. Μόνο ο Πασχαλάκης το είχε οργανώσει το πώς θα πανηγυρίσει. Όταν ήρθε η στιγμή να σηκώσω το τρόπαιο ψηλά, είναι μια στιγμή που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν μπορώ να περιγράψω εκείνη την στιγμή. Ήταν όλα εξαιρετικά πραγματικά».

Ο Φερνάντο Βαρέλα θυμήθηκε ως καλύτερη στιγμή της πορείας προς το αήττητο πρωτάθλημα τη νίκη επί του Ολυμπιακού «Αν θα έπαιζα ξανά ένα ματς, θα ήταν αυτό. Το κίνητρο που είχαμε ήταν τεράστιο», είπε ο Αφρικανός αμυντικός. «Τελειώσαμε την δουλειά μας, πετύχαμε τον στόχο μας και μετά είχαμε τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου. Ήταν μια δύσκολη σεζόν και μετά από 34 χρόνια ήταν η στιγμή που έπρεπε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Τέλος ο Δημήτρης Γιαννούλης δε θα ξεχάσει ποτέ τους Βιεϊρίνια, Πέλκα, Μαλεζά, που έκλαιγαν σαν μικρά παιδιά: «Ήταν κάτι το μοναδικό, όταν επέστρεψα στην ομάδα, το δούλευα στο μυαλό μου ότι θα ζήσω μεγάλες στιγμές, αλλά αυτό που έζησα δεν περιγράφεται. Πλημμύρισα από συναισθήματα χαράς. Βλέποντας συμπαίκτες μου όπως ο Μαλεζάς, ο Πέλκας, ο Βιεϊρίνια να κλαίνε σαν μικρά παιδιά, τότε κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι αυτό που πετύχαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα