Πιθανό το σενάριο επιστροφής του Σούντγκρεν στην ΑΙΚ

Πιθανό το σενάριο επιστροφής του Σούντγκρεν στην ΑΙΚ

Πιθανό το σενάριο επιστροφής του Σούντγκρεν στην ΑΙΚ

bet365

Η πρόσφατη συνέντευξη του Ντάνιελ Σούντγκρεν σερ σουηδικό ΜΜΕ, ενδεχομένως, να μην ήταν τυχαία καθώς σημειώνεται η πιθανότητα επιστροφής του παίκτη στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Αυτό σημειώνεται τουλάχιστον από την ιστοσελίδα «fotbolldirekt.se» στην οποία παραχώρησε τη συνέντευξη ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του Άρη. Για την ακρίβεια, τονίζεται ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΙΚ Στοκχόλμης (επικαλείται δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου στα οποία σημειώνεται ότι ο παίκτης δύσκολα θα παραμείνει στον Άρη μετά τις τοποθετήσεις του), ενώ φιλοξενείται και δήλωση του νέου αθλητικού διευθυντή της σουηδικής ομάδας, Χένρικ Γιουρέλιους, ο οποίος δήλωσε ότι… «παρακολουθούμε όλους τους παλιούς ποδοσφαιριστές της ΑΙΚ οι οποίοι αγωνίζονται στην Ευρώπη και θα ήταν βλακώδες από την πλευρά μας να κλείσουμε κάποιες πόρτες», ενισχύοντας έτσι το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Στην πραγματικότητα, οι Σουηδοί δεν απέχουν από την πραγματικότητα σε ότι αφορά το μέλλον της συνεργασίας του Άρη με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς ο τελευταίος αποτελεί ξένο σώμα και ήδη έχει ενημερώθηκε σχετικά τόσο ο ίδιος όσο και ο ατζέντης του. Απομένει να διευκρινιστεί ο τρόπος κι αυτός θα εξαρτηθεί από το αν θα προκύψει ενδιαφέρον για τον αθλητή Βασικό μέλημα του Άρη είναι να αποδεσμευτεί ο παίκτης ο οποίος έχει συμβόλαιο έως και τον Ιούνιο του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα