ΠΑΟΚ – 94 χρόνια: Οι ευχές του Βαρέλα στα ελληνικά! (vid)

ΠΑΟΚ – 94 χρόνια: Οι ευχές του Βαρέλα στα ελληνικά! (vid)

ΠΑΟΚ – 94 χρόνια: Οι ευχές του Βαρέλα στα ελληνικά! (vid)

bet365

Ο Αφρικανός αμυντικός του ΠΑΟΚ έστειλε στα ελληνικά τις ευχές του για τα σημερινά γενέθλια της ομάδας, που συμπληρώνει 94 χρόνια ζωής.

Ο Φερνάντο Βαρέλα συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, όντας ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Κάπο Βέρντε έχει αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά, άλλωστε έχει αγοράσει ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο να στέλνει τις ευχές του, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, μιλώντας για πρώτη φορά δημοσίως στα ελληνικά.

«Συγχαρητήρια ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα 94 χρόνια έχετε γράψει μεγάλη ιστορία. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ γράψαμε και εμείς ιστορία, όλοι μαζί. Εδώ έμαθα να είμαι καλός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής . Ευχαριστώ πάρα πολύ ΠΑΟΚ, χρόνια πολλά!».

happy birthday @paok_fc proud to be here

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Varela 5 (@fvbeast05) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα