Χασάν: «Στην Αίγυπτο μόνο για την Αλ Αχλί»

Χασάν: «Στην Αίγυπτο μόνο για την Αλ Αχλί»

Gazzetta team
Χασάν: «Στην Αίγυπτο μόνο για την Αλ Αχλί»

bet365

Ο Χασάν εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αίγυπτο μια μέρα και να φορέσει την φανέλα της Αλ Αχλί ξανά.

Πριν ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του καριέρα στην Ρίο Αβε και από εκεί μεταπηδήσει στην Μπράγκα και εν συνεχεία στον Ολυμπιακό, ο Χασάν Κούκα είχε βρεθεί στις ακαδημίες της Αλ Αχλί.

Μάλιστα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως δεν θέλει να αγωνιστεί στην πατρίδα του και δη σε καμία άλλη ομάδα πλην της Αλ Αχλί.

«Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στα γήπεδα της Αιγύπτου, αλλά αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό αν διαπραγματευτώ με την Αλ Αχλί, επειδή είμαι ένας από τους γιους της.

Πέρυσι, έλαβα ελκυστική και σοβαρή πρόταση από έναν αιγυπτιακό σύλλογο. Δεν επιθυμώ να αποκαλύψω την ταυτότητά του, αλλά αρνήθηκα την προσφορά. Αυτή η άρνηση είχε να κάνει με την επιθυμία μου να επιστρέψω στην Αλ Αχλί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα