ΠΑΟΚ: Tο αφιέρωμα των Πορτογάλων στον Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ: Tο αφιέρωμα των Πορτογάλων στον Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ: Tο αφιέρωμα των Πορτογάλων στον Βιεϊρίνια (vid)

bet365

Όλα όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στο αφιέρωμα του πορτογαλικού σταθμού «Canal 11» και το οποίο παρουσιάστηκε ανήμερα του Πάσχα από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε το αφιέρωμα και την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο πορτογαλικό κανάλι. Εκεί, ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου», που χαρακτηρίζεται «είδωλο της πόλης», ξενάγησε τους συμπατριώτες του στη Θεσσαλονίκη, την Τούμπα, τη Νέα Μεσημβρία.

Θυμήθηκε την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017, «περίμενα ότι το γήπεδο θα είναι… φίσκα, αλλά λόγω της τιμωρίας η επιστροφή μου έγινε σ’ ένα άδειο γήπεδο», είπε, ενώ μίλησε και για τη μεταγραφή του από τον «Δικέφαλο» στη Βόλφσμπουργκ. «Αναλογιζόμενος τι συνέβη, σίγουρα ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί».

Στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης ο Βιεϊρίνια μιλάει για την περσινή ανεπανάληπτη χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ και τον σοβαρό τραυματισμό του.

«Όταν ο κ. Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε την ομάδα ο κόσμος άρχισε να ονειρεύεται τίτλους. Πόνεσα περισσότερο από τον τραυματισμό, όταν ήξερα ότι δεν θα μπορέσω να παίξω στο παιχνίδι των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου, γιατί έκανα μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου. Η γυναίκα μου έριξε την ιδέα και όταν μου είπαν να ετοιμαστώ να μπω, δεν το πίστευα! Δεν ήταν μόνο του ότι συμμετείχα σε ένα ματς που γράφονταν ιστορία για το σύλλογο, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, γιατί δεν πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχει μπει κάποιος να αγωνιστεί με ρήξη χιαστών. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και της ζωής αυτό που έζησα, 30.000 κόσμος να φωνάζει το όνομα μου. Είναι μία στιγμή που τη βάζω δίπλα με την κατάκτηση του EURO 2016. Στο τέλος, ξέσπασα σε κλάματα που δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν αισθανόμουν πόνο. Σε κάποια στιγμή ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μου δίνει τη μπάλα και εγώ τον έβρισα! Δώσε μου πάσα, αλλά δώσ' την μου στο αριστερό, όχι στο δεξί! Δεν γίνεται να σε αποθεώνει τόσος κόσμος και να μην ακουμπήσεις μπάλα, μου απάντησε», είπε ο Βιεϊρίνια και χαρακτήρισε την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Αυτό που πετύχαμε δεν ήταν μόνο ένα όνειρο δικό μου, αλλά ένα όνειρο μίας ολόκληρης πόλης, εκατομμυρίων φίλων του ΠΑΟΚ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα