Πάσχα με τον Βιεϊρίνια στο PAOK TV (vid)

Πάσχα με τον Βιεϊρίνια στο PAOK TV (vid)

Πάσχα με τον Βιεϊρίνια στο PAOK TV (vid)

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να παρουσιάσει ανήμερα του Πάσχα το αφιέρωμα και την συνέντευξη που παραχώρησε ο αρχηγός της ομάδας στο πορτογαλικό κανάλι «Canal 11».

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το εικοσάλεπτο αφιέρωμα του πορτογαλικού σταθμού, που παρουσιάστηκε τη Μ. Πέμπτη, θα μεταδοθεί στις 21.00 το βράδυ του Πάσχα από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube.

«Κάνουμε Πάσχα με τον… Captain Salonica!! Σε πρεμιέρα στο κανάλι μας στο YouTube, στις 21:00 σας παρουσιάζουμε τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέσα από τα μάτια του καναλιού της πορτογαλικής ομοσπονδίας!», τονίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επίσης, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Tη Δευτέρα του Πάσχα (20.04) έχουμε γενέθλια και στις 19:00 βλέπουμε το ντοκιμαντέρ "90 Χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το μέλλον". Στις 21:00 ακολουθεί το "Final 2018 - The Movie".

Την Τρίτη 21.04 είναι ο ένας χρόνος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και το ξαναζούμε. Το πρόγραμμα έχει στις 19:00 το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, στις 21:30 «Η γιορτή του ΠΑΟΚ - Behind the scenes» και στις 22:00 «Η γιορτή του ΠΑΟΚ».

Την Τέταρτη (22.04) στις 21:00 ξαναβλέπουμε το «The Invincibles».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα