Σιμόες για Μελισσανίδη: «Είναι ηγέτης από τη φύση του» (pic)

Σιμόες για Μελισσανίδη: «Είναι ηγέτης από τη φύση του» (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Σιμόες για Μελισσανίδη: «Είναι ηγέτης από τη φύση του» (pic)

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην Record για τον Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με το... συμβάν του ηγέτη της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Αρη και την τιμωρία του για τις διαμαρτυρίες στον Πορτογάλο διαιτητή της αναμέτρησης.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Αντρέ Σιμόες, που φοράει τα χρώματα της ΑΕΚ από την περίοδο 2015-16, έχει εξαιρετικά καλή εντύπωση για τον πρόεδρο, που τιμωρήθηκε από τη δικαστική επιτροπή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας: «Λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την εξέλιξη και την πρόοδο της ομάδας και την επιστροφή στους τίτλους. Αγαπάει την ομάδα του με πολύ πάθος. Τον σέβονται όλοι οι παίχτες. Η σχέση μου μαζί του εξαιρετικά καλή. Δεν είναι παρών καθημερινά λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά είναι σε συνεχή επαφή με τους αρχηγούς. Είναι παρών σε καλές και κακές στιγμές και στις μεγάλες αποφάσεις. Είναι ένας ηγέτης εκ γενετής! Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθα στην ΑΕΚ αλλά και που συνεχίζω να βρίσκομαι εδώ».

Στη συνέχεια ο 30χρονος μέσος απάντησε στους συμπατριώτες του σχετικά με το συμβάν που προκάλεσε την τιμωρία του προέδρου: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό το συμβάν. Εμείς (οι ποδοσφαιριστές) βρισκόμασταν στα αποδυτήρια και απλώς ακούσαμε κάτι διαμαρτυρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα