Μπελεβώνης: «Τεράστια παρακαταθήκη για τον σύλλογο»

Γιώργος Ντυμένος
Μπελεβώνης: «Τεράστια παρακαταθήκη για τον σύλλογο»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού στάθηκε στη σπουδαιότητα που έχει για την ομάδα, αλλά και την πόλη του Αγρινίου, ο εκσυγχρονισμός του γηπέδου

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα (15/4) για τον Παναιτωλικό, καθώς υπογράφηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου της ομάδας. Το οποίο πλέον θα γίνει ακόμη πιο λειτουργικό και ο Μάκης Μπελεβώνης στάθηκε στη σημασία της αναβάθμισής του, όχι μόνο για τα «καναρίνια», αλλά και για όλη την πόλη του Αγρινίου. Μάλιστα ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» ήταν εκείνος που από το 2018 και μετά «έτρεχε» την υπόθεση και ήταν ουσιαστικά ο «εμπνευστής» του όλου εγχειρήματος, καθώς είχε αναλάβει τα πάντα που αφορούν την υλοποίησή του (μελέτες, επαφές κτλ). «Μετά από μια συντονισμένη προσπάθεια περίπου δύο χρόνων, θεωρώ πολύ σημαντική τη σημερινή ημέρα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση ενός έργου που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το γήπεδό μας. Θέλω να ευχαριστήσω και την προηγούμενη ηγεσία της Περιφέρειας που προετοίμασε το έδαφος και τη σημερινή για την συνέχιση και ολοκλήρωση των διαδικασιών», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού.

Και συνέχισε. «Το ιστορικό σπίτι του Παναιτωλικού έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές γήπεδο, με τις επενδύσεις που έκανε από το 2005 ο Φώτης Κωστούλας. Πλέον μπαίνει μια ακόμα πινελιά, με την πρώτη παρέμβαση από πλευράς της πολιτείας. Αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη και για τον Σύλλογο και για τον Δήμο μας και για την τοπική μας κοινωνία αυτό το γήπεδο, όπως πλέον διαμορφώνεται και ολοκληρωμένο θα λειτουργήσει».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED